Pozdnyakov Sergej Sergejevič

Pozdnyakov Sergey Sergeevich - detský psychiater, so 17-ročnou praxou, najvyššou kategóriou. Prijíma na klinikách: „Tonus Krokha“ na Rodionovej, Neurologická klinika „Tonusový život“ na Rodionovej a regionálna psychiatrická nemocnica 8. marca. Pacienti na našom webe zatiaľ nenechali recenziu lekára.

Evdokimov Moskovská štátna lekárska univerzita a zubné lekárstvo, 2003

Evdokimov Moskovská štátna lekárska univerzita a zubné lekárstvo, 2005

Evdokimov Moskovská štátna lekárska univerzita a zubné lekárstvo, 2008

Správna prax Ciinicai (ICH GCP) pre vyšetrovateľov, 2004

Duševné poruchy pri organických ochoreniach mozgu, 2009

XV. Kongres ruských psychiatrov, 2010

Psychopatologická a depresívna klinika, 2010

Všeruská škola mladých vedcov „Aktuálne otázky psychopatológie a kliniky duševných chorôb“, 2010

Všeruská vedecká a praktická konferencia „Prioritné oblasti zdravia detí v neurológii a psychiatrii“, 2011

Konferencia s medzinárodnou účasťou „Inovácie v epileptológii“, 2011

Diagnostika a liečba endogénnych psychóz, 2014

Medzinárodná vedecko-praktická konferencia „Autism-route selection“, 2014

Neuropsychiatrické poruchy u detí v ranom a mladšom predškolskom veku, 2014

Všeruská vedecká a praktická konferencia so stretnutím hlavných špecialistov konštituujúcich subjektov Ruskej federácie „Psychiatria a narkológia v súčasnej fáze vývoja zdravotnej starostlivosti“, 2015

Otázky znaleckej činnosti v oblasti povinného zdravotného poistenia, 2015

Vedecko-praktická konferencia „Duševné zdravie detí v krajine - budúce zdravie národa“, Jaroslavl, 2016

Vedecko-praktická konferencia „Aktuálne problémy psychológie, drogových závislostí a psychiatrickej starostlivosti“, Nižný Novgorod, 2016

Vedecko-praktická konferencia „Bolesť hlavy je interdisciplinárny problém“, Nižný Novgorod, 2017

Vedecko-praktická konferencia „Moderné prístupy k liečbe duševných chorôb“, Moskva, 2017

Vedecko-praktická konferencia „Klinicko-biologické, psychologické a sociálne aspekty duševných porúch u detí a dospievajúcich“, Moskva, 2018

V Medziregionálne neurologické fórum, Ufa, 2018

Profesionálny rozvoj, 2008, 2013, 2014, 2015, 2018

Rekvalifikačné cykly, 2013

Psychiater ambulancie pre deti

hlava psychiater ambulancie detského oddelenia

Hlavný detský psychiater na voľnej nohe na ministerstve zdravotníctva Moskovskej oblasti

Ruská spoločnosť psychiatrov

Informácie o lekárovi Pozdnyakov Sergey Sergeevich

Hlavné smery: duševné poruchy u detí od 0 do 18 rokov, vrátane tých, ktoré majú poruchy autistického spektra, oneskorenie reči a duševného vývoja, poruchy správania (vrátane detí s poruchami sluchu), schizofrénia atď..

Kde je Sergei Sergeevich Pozdnyakov

Recepciu vykonávajú vysoko kvalifikovaní odborníci, ktorí sú znepokojení vyšetrením a liečbou detí, sú vždy v kontakte a sú pripravení pomôcť v najťažších situáciách. Kancelárie sú vybavené inovatívnym vybavením od popredných svetových výrobcov, vďaka čomu je vyšetrenie detí rýchle, bezpečné a bezbolestné, a čo je najdôležitejšie, zaručuje presnú diagnózu..

Pozdnyakov Sergej Sergejevič

Vedúci Centra pre psychologickú nápravu chorôb

Informácie o špecialistovi

Michail Semenovič

Som vďačný vedúcemu centra pre psychologickú nápravu chorôb, psychiatrovi Sergejovi Sergejevičovi Pozdnyakovovi. Do tohto centra som vstúpil v stave extrémnej úzkosti a nervózneho vzrušenia. V priebehu týždňa zdravotnícky personál centra pod dohľadom S. S. P.

Som vďačný vedúcemu centra pre psychologickú nápravu chorôb, psychiatrovi Sergejovi Sergejevičovi Pozdnyakovovi. Do tohto centra som vstúpil v stave extrémnej úzkosti a nervózneho vzrušenia. Do týždňa mi zdravotnícky personál centra pod dohľadom S. S. Pozdnyakova pomohol upokojiť sa a vstúpiť do rozumu.

Noskov Nikolay Ivanovič

Chcel by som poďakovať celému tímu kliniky Medsi na diaľnici Pyatnitskoe: hlavnej lekárke Tatiane Vladimirovne Shapovalenkovej, primárke neurologického centra Irine Vladimirovnej Sidyakinovej, ošetrujúcemu lekárovi Pavlovi Sergejevičovi Snopkovovi, lekárovi Sergejovi Sergejevičovi Pozdnyakovovi.

Chcel by som poďakovať celému tímu kliniky Medsi na Pyatnitskoe Shosse: vedúcej lekárke Tatyane Vladimirovne Shapovalenkovej, vedúcej neurologického centra Irine Vladimirovnej Sidyakinovej, ošetrujúcemu lekárovi Pavlovi Sergejevičovi Snopkovovi, lekárovi Sergejovi Sergejevičovi Pozdnyakovovi, zdravotnej sestre Anne Sergejevnej Semenovej a všetkým zdravotným sestrám a profesionálnym ošetrovateľom a masážam a všetkým sestrám. rehabilitácia, starostlivosť a trpezlivá práca! A z celého srdca ti prajem zdravie, blahobyt a radosť zo života! S veľkou vďačnosťou ctený umelec Ruskej federácie Nikolaj Noskov.

Pozdnyakov Sergej Sergejevič

Úplné informácie o lekárovi Pozdnyakov Sergey Sergeevich v Nižnom Novgorode: 3 overené recenzie, náklady na prijatie, údaje o vzdelaní a pracovných skúsenostiach, špecializácia lekára.

S týmto lekárom sa teraz nemôžete dohodnúť, vyberte si iného špecialistu.

O doktorovi

Zaoberá sa duševnými poruchami u detí od 0 do 18 rokov vrátane. s poruchami autistického spektra, oneskorením reči a duševného vývoja, poruchami správania (vrátane detí so sluchovým postihnutím), schizofréniou.

Pozdnyakov Sergej Sergejevič

Zaoberá sa duševnými poruchami u detí od 0 do 18 rokov vrátane. s poruchami autistického spektra, oneskorením reči a duševného vývoja, poruchami správania (vrátane detí so sluchovým postihnutím), schizofréniou.

  • vymenovanie
  • recenzia
  • Informácie o lekárovi
  • video

vymenovanie

recenzia

  • maria
  • 22.04.2018
  • uspokojivé (5 z 10)

Všetko sa nám páčilo! Dobrý lekár, kompetentný. Príjem bol dobrý, ale diagnóza bola zlá.

Príjem na klinike Tonus Life

  • Anastasia
  • 1. 4. 2018
  • vynikajúce (10 z 10)

Veľmi sa mi to páčilo, pretože povedal všetko jasne a kompetentne, predpísal veľmi kompetentnú liečbu, upokojil ma, pretože diagnóza bola spočiatku iná, túto diagnózu poprel a povedal, že všetko bude v poriadku, to je pre mňa najdôležitejšie.

Príjem na klinike Tonus Life

  • Nikolay
  • 31.03.2018
  • vynikajúce (10 z 10)

Lekár je úžasný a úžasný človek. Prajem mu veľa úspechov. Nič neskrýva, hovorí všetko tak, ako to je.

Recenzie centrálnych klinických psychiatrických nemocníc

Vaše recenzie nezostanú nepovšimnuté!

Úradník tejto organizácie odpovedá na recenzie na tomto webe.

Chcel som poďakovať všetkým, ktorí sa zúčastnili na mojej dcére. Náš obvodný psychiater nás poslal na hospitalizáciu, ale po prečítaní negatívnych recenzií sme sa báli ísť spať. Na urgentné odporúčanie nášho lekára napriek tomu rozhodli o. Prečítajte si úplne

Nízky luk, zástupca. ch. ambulantná lekárka, Svetlana Borisovna Gavrilina! Tento dobrosrdečný človiečik pomohol vyriešiť môj problém! Takýchto sympatických ľudí by bolo viac! Nech jej BOH dá všetko najlepšie, čo si môžete priať! I. prečítal som úplne

Veľmi pekne ďakujem Sergejovi Sergejevičovi za ošetrenie mojej vnučky. Lekár od Boha. Jednoducho to robí zázraky. Mysleli sme si, že nikto nepomôže, ale dostali sme sa k Sergejovi Sergejevičovi a ten urobil nemožné! Tvrdý človek, náročný. Keď sme povedali pri druhom menovaní. Prečítajte si úplne

Chcel by som poďakovať lekárke Matusyak Lyudmile Olegovnej za citlivý a pozorný prístup k môjmu synovi, ktorý sa už trikrát podrobil liečbe v Ústrednej klinickej nemocnici. Po rozhovore s Lyudmilou Olegovnou som si uvedomil, že všetko nebolo také strašidelné, bola tu nádej, najmä keď. Prečítajte si úplne

Chcel by som sa poďakovať vedúcemu lekárovi nemocnice Borisovi Genadievičovi Belozerovovi, kde sa môj otec podrobil liečbe na oddelení 1. Tam, kde urobili všetko pre to, aby sa jej stav zlepšil, sa k nej správali citlivo a opatrne. Môj otec dlhé roky trpel duševnými chorobami. Prečítajte si úplne

Pozdnyakov Sergej Sergejevič

  • Recenzie (5)
  • Informácie o lekárovi

Recenzie o lekárovi

  • 5 recenzií
  • 5 Odporučiť
  • 0 Neodporúča sa

Najlepší lekár. Recepcia dopadla dobre. Lekár je veľmi upravený. Porovnávam s ostatnými lekármi, ktorých som veľa poznal, a toto je jediný lekár v mojom živote, ktorý nespôsobil odmietnutie. Špecialista sa snaží liečiť nielen následky choroby, ale nájsť aj hlbšie zdroje jej výskytu. Na prvý pohľad je zrejmé, že lekár využíva svoje schopnosti na dosiahnutie efektívneho výsledku v liečbe choroby. Po nahrávaní som dostal nádej, že sa konečne uzdravím. Viem, že väčšinou ľudia chcú dostať komplexnú liečbu bez výskumu a bez získania úplného obrazu o svojej chorobe, ale to nie je možné. Imponuje mi, že ma úplne a úplne vyšetrujú, že bez potvrdenia choroby mi nepredpisujú zbytočné lieky. V budúcnosti ma bude tento lekár pozorovať, pretože mu môžem zveriť svoje zdravie.

Lekár sa mi páčil, bojí sa riešenia zdravotných problémov. Najdôležitejšie je, aby medzi lekárom a osobou došlo ku kontaktu, aby ste mu mohli dôverovať. V tomto ohľade je lekár úžasný! Jednoducho najlepšie dojmy, ktoré z neho mám. Zdvorilý človek, ktorý sa dostal na správnu cestu, pracuje na základe povolania, som rád, že s ním môžem komunikovať. Odporúčam tohto lekára. Keďže nám boli predpísané ďalšie testy, absolútne sa k nemu prihlásime..

Privítanie bolo neskutočne dobré. Špecialista nás pozorne počúval, všetko vysvetľoval, všetko tlmočil, cez všetky papiere nám hovoril, kam máme zaklopať a čo máme robiť. Ak sa to stane, určite tam pôjdeme. Výška príjmu zodpovedá kvalite služby. Veľká vďaka! Nie sú k dispozícii žiadne komentáre ani sťažnosti. Všetko sa nám páčilo.

Špecialista bol vybraný na základe rád a skúseností. Lekár je veľmi zdvorilý, šikovný. Ako špecialista je veľmi prieberčivý, veľa pozornosti venuje malým veciam. Atmosféra na recepcii je pokojná a bezproblémová. Lekár mi predpísal lieky. Dojmy z recepcie sú dobré. Teraz užívam lieky, ktoré mi predpísal lekár, pričom nie sú badateľné žiadne výsledky.

Dlho sme sa nevedeli dohodnúť s lekárom. Zdá sa, že to nie je málo, ale neviete, kam ísť k lekárovi. Ale prečítal som veľa recenzií a vybral som si tohto lekára. Niekedy to nechcete povedať, je to ako lekár, ale stále je tu blamáž, ale v tomto prípade to tak nebolo. Lekárovi neunikli ani isté, podľa mňa nepostrehnuteľné odchýlky od normy. Odchádzate od lekára s nádejou, že sa uzdravíte a zdravotné problémy vyblednú v spomienkach. Onedlho vyskúšam predpísanú liečbu a uvidíme, aké výsledky to ukáže.

Informácie o lekárovi

  • Správna prax Ciinicai (ICH GCP) pre vyšetrovateľov (poslucháč)
  • XV. Zjazd ruských psychiatrov (rečník)
  • Otázky znaleckej činnosti v oblasti povinného zdravotného poistenia (študent)
  • Všeruská vedecká a praktická konferencia „Prioritné smery ochrany zdravia detí v neurológii a psychiatrii“ (poslucháč)
  • Všeruská vedecká a praktická konferencia so stretnutím hlavných špecialistov konštituujúcich subjektov Ruskej federácie „Psychiatria a narkológia v súčasnej fáze vývoja zdravotnej starostlivosti“ (rečník)
  • Všeruská škola mladých vedcov „Aktuálne otázky psychopatológie a kliniky duševných chorôb“ (rečník)
  • Diagnostika a liečba endogénnych psychóz (poslucháč)
  • Konferencia s medzinárodnou účasťou „Inovácie v epileptológii“ (rečník)
  • Medzinárodná vedecko-praktická konferencia „Autizmus - výber trasy“ (poslucháč)
  • Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva (postgraduálne štúdium)
  • Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva (základné vzdelanie)
  • Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva (doškoľovacie kurzy)
  • Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva (rezidentstvo)
  • Neuropsychiatrické poruchy u detí v ranom a mladšom predškolskom veku (poslucháč)
  • Prvá moskovská štátna lekárska univerzita. Ne. Sechenov (doškoľovacie kurzy)
  • Psychické poruchy pri organických ochoreniach mozgu (poslucháč)
  • Psychopatologická a depresívna klinika (poslucháč)
  • Ruská lekárska akadémia postgraduálneho vzdelávania (doškoľovacie kurzy)
  • Ruská lekárska akadémia postgraduálneho vzdelávania (doškoľovacie kurzy)
  • Ruská lekárska akadémia postgraduálneho vzdelávania (rekvalifikačné cykly)

Pozdnyakov Sergey Sergeevich - psychiater

Foto: Sergey Pozdnyakov - psychiater

  • Celé meno lekára: Pozdnyakov Sergey Sergeevich
  • Hodnotené: 4,42
  • Recenzie: 3 recenzie
  • Kategória: lekár najvyššej kategórie
  • Prax: 17 rokov
  • Prijíma deti: Áno
  • Špecializácia: psychiater
  • Recepcia: od 4 000
  • Zaoberá sa duševnými poruchami u detí od 0 do 18 rokov vrátane. s poruchami autistického spektra, oneskorením reči a duševného vývoja, poruchami správania (vrátane detí so sluchovým postihnutím), schizofréniou.

Informácie o lekárovi Pozdnyakov Sergey Sergeevich

vzdelanie

  • Diplom v odbore „Všeobecné lekárstvo (Všeobecné lekárstvo)“, Moskovská štátna lekárska univerzita (2003)
  • Pobyt v odbore „Psychiatria“, Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva, Katedra psychiatrie a narkológie (2005)
  • Postgraduálne štúdium na psychiatrii, Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva, Katedra psychiatrie a narkológie (2008)

Obnovovacie kurzy

špecializácie

pracovné skúsenosti

Kliniky, kde lekár prijíma Pozdnyakov Sergey Sergeevich

Lekár Pozdnyakov Sergey Sergeevich prijíma pacientov v Nižnom Novgorode na klinike:

Tón Drobčeka na Rodionovej

  • 4.28
  • 18 recenzií
  • Počiatočný príjem - od 350... do 4000

Adresa kliniky "Tonus Krokha na Rodionova"

    Tonus Drobný na Rodionovej Nižnij Novgorod, st. Rodionova, 190D, poschodie 3.

Blízke stanice metra (1):

Samoregistrácia na stretnutie so Sergejom Sergejevičom Pozdnyakovom v poliklinike „Tonus Krokha na Rodionova“

Recenzie na lekára - Sergej Sergejevič Pozdnyakov

Lekár "Pozdnyakov Sergey Sergeevich" má iba 3 recenzie.

Spätnú väzbu zhromažďujeme v priebehu telefonického a elektronického prieskumu pacientov, ktorí sa dohodli na stretnutí s lekárom Sergejom Sergejevičom Pozdnyakovom, prostredníctvom portálu MedCentr. Online. Aby sme sa vyhli reklamným alebo antireklamným recenziám, zverejňujeme iba recenzie od ľudí, ktorí sa prostredníctvom našej služby dohodli na stretnutí s lekárom „Pozdnyakov Sergey Sergeevich“..

Pomocou filtrov môžete zobraziť iba pozitívne alebo negatívne recenzie.

Maria | 22. apríla 2018

Všetko sa nám páčilo! Dobrý lekár, kompetentný. Príjem bol dobrý, ale diagnóza bola zlá.

  • Recepcia prešla: priemerná
  • Lekár: 5.00
  • Kvalifikácia: 3.00
  • Pomer: 3,00
  • Cena, kvalita: 3,00

Anastasia | 1. apríla 2018

Veľmi sa mi to páčilo, pretože povedal všetko jasne a kompetentne, predpísal veľmi kompetentnú liečbu, upokojil ma, pretože diagnóza bola spočiatku iná, túto diagnózu poprel a povedal, že všetko bude v poriadku, to je pre mňa najdôležitejšie.

  • Príjem prešiel: vynikajúci
  • Lekár: 5.00
  • Kvalifikácia: 5.00
  • Postoj: 5,00
  • Cena, kvalita: 5,00

Nikolay | 31. marca 2018

Lekár je úžasný a úžasný človek. Prajem mu veľa úspechov. Nič neskrýva, hovorí všetko tak, ako to je.

  • Príjem prešiel: vynikajúci
  • Lekár: 5.00
  • Kvalifikácia: 5.00
  • Postoj: 5,00
  • Cena, kvalita: 5,00

Ostatní lekári (psychiatri) v blízkosti stanice metra (Gorkovskaja)

Pershin Alexander Borisovič

  • 4.56
  • 6 recenzií
  • 39 rokov praxe, lekár najvyššej kategórie.
  • Navštívi domov pacienta
  • Recepcia - od 3 500

O lekárovi "Pershin Alexander Borisovich"

Špecializuje sa na diagnostiku a liečbu duševných porúch, ako sú depresia, maniodepresívna psychóza, panická porucha, obsedantné nutkanie, obavy, fóbie, schizofrénia, nekontrolovaná agresia, bulímia a anorexia, apatia a letargia..

Umiestnenie kliník, kde lekár "Pershin Alexander Borisovich"

Lekár Pershin Alexander Borisovič prijíma pacientov v Nižnom Novgorode na kliniku:

    Tonus Life Nižný Novgorod, st. Rodionova, 190D.

Blízke stanice metra (1):

Pracovná doba lekára "Pershin Alexander Borisovich" na klinikách v Nižnom Novgorode

  • Harmonogram lekára "Pershin Alexander Borisovich" na klinike "Tonus Life":

Najnovšie recenzie pacientov o "Pershin Alexander Borisovich"

Lekár "Pershin Alexander Borisovich" 7 recenzií:

  • Recenzia 1
    • Tatiana | 6. apríla 2020

    Alexander Borisovič je veľmi pozorný lekár. Z výsledku jeho práce sme spokojní!

    Veľmi profesionálny špecialista. Správal sa k nám opatrne. Lekár vysvetlil všetko jasne.

    Lekár je pozorný, premyslený, správny. Reagoval pochopením toho, čo robí, a pochopením môjho psychického a psychologického stavu. Lekár vykonal komplexné vyšetrenie. Preštudoval som si všetky naše dokumenty Recepcia a vyšetrenie prebehli v plnom rozsahu, pacient testom prešiel, záver bol spísaný. Dostal som tlačenú verziu záveru s pečaťou pre psychiatrickú liečebňu.

    Recenzie psychiatra Pozdnyakov Sergej Sergejevič

    Ďakujem lekárovi

    Vďaka vedúcemu detského oddelenia Pozdnyakov Sergej Sergejevič! Vyliečil nás! Moja dcéra prehovorila! Nech vám Boh dá zdravie, lekár a všetko dobré! Ja a moje dieťa sme sa prihlásili 8. marca 13. marca. Potom mala Anechka 4 roky a nemala viac ako 5 - 6 slov. Všetci obvodní lekári povedali, že má chrípkovú laliu. Nikto nezaobchádzal normálne, ale Sergej Sergejevič sa nás ujal. A po šiestich mesiacoch - dieťa nebude uznané! Boli sme prevezení do obyčajnej škôlky, hoci nás na jar ešte nevzali - poslali nás do bláznov do záhrady! Poďakovať! Ďakujem pekne, Sergej Sergejevič!

    John_Smith# 3 | Piatok, 5.9.2014, 12:57

    Dobrá nemocnica, v ktorej sú chorí ľudia zdraví. Moja mama je tam na 5. ženskom oddelení. Žiadne myši, žiadne šváby! Personál je ochotný a milý. Mnoho ľudí sem prichádza po „liečbe“ na súkromných platených klinikách. Aj keď je nábytok starý, budovy staré, nejde o to hlavné - hlavné je, aby ľudia dostali skutočnú pomoc. POĎAKOVAŤ!

    John_Smith# 4 | Piatok, 5.9.2014, 12:57

    Chceme nesmierne poďakovať psychiatrovi a. o. hlava detská výdajňa Sergej Sergejevič Pozdnyakov. Toto je prvotriedny špecialista, ktorý pozná svoju prácu, rozumie nám, rodičom aj našim deťom, je schopný poskytnúť odporúčania, rady, predpísať liečbu a je skutočne schopný pomôcť! Ďakujem ti veľmi pekne! Ste lekár od Boha!

    John_Smith# 5 | Piatok, 5.9.2014, 12:58

    Ležíme v tejto nemocnici

    Podmienky sú hrozné. Personál je iný. Citliví a sebeckí sa stretávajú rovnako. Lyudmila Fedorovna je vynikajúca lekárka. Je to tak, že nie každý dokáže pochopiť jej postoj k životu. Hlavné problémy spočívajú v tom, že tu nie sú uzavreté toalety a sprchy (tam musíte dávať pozor na dievčatá, ktoré ležia bez rodičov), chýbajú zásuvky a vriaca voda, aby ste sa k nim dostali, musíte prosiť ochotný personál, ktorý nie je v každej zmene. Prístup na ulicu je obmedzený.

    John_Smith# 6 | Piatok, 5.9.2014, 12:58

    Oddiel 8

    Chcel by som poďakovať lekárovi 8. oddelenia Sergejovi Valentinovičovi! Nie je to len špecialista na najvyššej úrovni, profesionál vo svojom odbore, ale aj najhumánnejší lekár, s akým som sa kedy stretol. Nikdy nepredpisuje pripravené schémy mechanicky kvôli forme, ale vždy premyslene, jemne a presne vyberá lieky a dávkovanie, opatrne a láskavo zaobchádza s každým pacientom. Som veľmi vďačný SV, pretože nebyť jeho, nemohol by som z ústavu ani vyštudovať! Bolí a bolí čítať to ohavné ohováranie, ktoré tu píšu!

    John_Smith# 7 | Piatok, 5.9.2014, 12:59

    Vďaka 8. oddeleniu veľmi dobrá nemocnica. Skutočne liečite ľudí, nie ste ochromení ako v iných nemocniciach. Samozrejme, že existujú zlé sestry, ale o to nejde. A Valentinovič nie je prijímateľom úplatkov, netreba špinu. Ďakujem ti!

    John_Smith# 8 | Piatok, 5.9.2014, 13:00

    Proste pravda

    Náhodou som šiel so synom do tejto nemocnice v máji 2011, nemocničné zárubne sú viditeľné ihneď po prijatí! Obrovský girlanda s loptičkami a mašličkami a nápis „ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK“, ktorý je v MÁJOVOM MESIACI, okamžite zalarmovali priestor recepcie! Možno si myslíte, že tu nepracujú príliš zdraví ľudia. Podmienky nemocnice vynecháme, samozrejme, že za to nemôže nemocnica, nie sú peniaze, atď., Atď. V skutočnosti každý chápe, že stačí zmeniť vrch nemocnice. Nikto nelieči pacientov, iba im predpisujú tabletky, injekcie a je to! Nikto nekomunikuje s pacientmi, nikto nerozpráva, návštevy nie sú dlhšie ako 15 minút. za deň a týchto 15 minút. nad vami stojí zdravotná sestra a pripomína vám čas hrozivo. Okamžite je zrejmé, že sa nikto nezúčastňuje výcviku a zjavne veria, že ľudia s duševnými poruchami sú zvyčajne druhej triedy a môžete na nich kričať, ponižovať ich a žiadať od nich nosenie vedra s mopom z podlahy na podlahu. Sprcha funguje iba raz týždenne. Je zaujímavé, že lekári doma umývajú tiež iba raz týždenne, prečo také pravidlá.
    A samozrejme peniaze, každý tam miluje peniaze a navyše 2218569 bez červenania sa na lícach vyslovilo konkrétnu sumu (a o ohováraní tu nemusím písať, to je pravda). Existuje teda príslovie: „ryba ide z hlavy“, v tejto nemocnici už úplne zhasla!
    Vezmime si príklad DPNB # 18, predtým, ako bolo všetko rovnaké ako v tejto nemocnici, po zmene vedenia sa našli peniaze na opravy a všetci, ktorí sa sťažovali na korupciu v nemocnici, boli prepustení, navyše majú vedúci lekára schránku, kam môžete vhadzovať anonymné listy so sťažnosťami a návrhmi!

    John_Smith# 9 | Piatok, 5.9.2014, 13:00

    Bol som v nemocnici. K ošetrujúcemu lekárovi som bol za týždeň a pol len 3-krát. Keď som to urobil, keď som sa otočil, začul som vetu: „Ach, nažive? No, to je dobré“, a keď som napísal odmietnutie liečby. (Išiel som do postele dobrovoľne).

    John_Smith# 10 | Piatok, 5.9.2014, 13:01

    Kedysi som pracoval na tomto oddelení. Chcem poradiť rodičom: nedávajte tam deti, kým ich má na starosti S.I. Poddubnaya. Na oddelení sú neľudské podmienky: deti sú na nevetraných oddeleniach pre 20 ľudí (na oddelení sú síce 2 voľné izby, ale vedúca ich neotvára, pretože nechce vyplatiť zvýšenie platu zamestnancom), rámy na oddeleniach sú upchaté, aby nikto neutiekol. Pre najmenší priestupok manažér predpisuje deťom injekcie chlórpromazínu na vzdelávacie účely. Nedodržiavajú sa pravidlá osobnej hygieny: deti si zuby umývajú prstami. Počas mojej práce na oddelení sa vyskytlo niekoľko prípadov šarlach, choré deti ležali na oddelení s každým, nakazilo všetkých okolo, hlava neustále skrýva fakty o infekčných chorobách, aby sa oddelenie nedostalo do karantény. Na záver chcem povedať: ak napriek uvedenému existuje urgentná potreba dať dieťa na oddelenie, potom je lepšie to urobiť v lete, keď je vedúci na dovolenke, potom sú podmienky na oddelení tolerovateľné (detí je menej a lekári sú dobrí, správajú sa k deťom s porozumením).

    Za 26 rokov sa nič nezmenilo. Len tam nie je žiadny sulfazín a komunizmus sa neučí.


    Som tiež bývalý zamestnanec tejto nemocnice, 2. oddelenie. Poddubnaya S.V. sa cíti tak skvele a všetko je zachytené všade, že prakticky nemá zmysel sťažovať sa. Neplatí zamestnancom navyše a dáva im prácu pre troch, z tohto a takého prístupu. S personálom je vždy nespokojná, jej ekonomika je natoľko stlačená na všetko, čo sa jej podarí ušetriť na vreciach na odpadky a na rukaviciach v nemocnici. Deti s črevnými a hlavovými všami ležia so zdravými deťmi, čím šetria priestor, aby si nepriplácali na zamestnancov. Deti nedojedia, pretože v kuchyni sa vydáva tak málo jedla, že prichádzajúce deti zostanú hladné až do druhého dňa. Deti si neustále pýtajú jedlo, sú frustrované. Programy sa nedostanú k deťom v plnom rozsahu, pretože ich berú jej obľúbené. Miluje iba tých, ktorí všetkých sprisahajú a ohovárajú za ich chrbtom. Takže ak sa chystáte dať svoje dieťa do prvej psychiatrickej liečebne na ulici 8. marca na 2. oddelení, kde je prednostom S.V. Poddubnaya, potom neradím. Kdekoľvek, len nie tam, ak chcete získať normálne a zdravé dieťa, bez vši, hnačiek a modrín!

    Pozdnyakov Sergej Sergejevič

    Zaoberá sa duševnými poruchami u detí od 0 do 18 rokov vrátane. s poruchami autistického spektra, oneskorením reči a duševného vývoja, poruchami správania (vrátane detí so sluchovým postihnutím), schizofréniou.

    CENA PRIJATIA - od 4 000 rubľov.

    Pozdnyakov Sergej Sergejevič. recenzia

    Zverejňujeme iba recenzie od ľudí, ktorí sa prostredníctvom našej služby dohodli na stretnutí s lekárom.

    Anastasia, 16. októbra 2015

    Veľmi sa mi to páčilo, pretože povedal všetko jasne a kompetentne, predpísal veľmi kompetentnú liečbu, upokojil ma, pretože diagnóza bola spočiatku iná, túto diagnózu poprel a povedal, že všetko bude v poriadku, to je pre mňa najdôležitejšie.

    Mária, 10. novembra 2013

    Všetko sa nám páčilo! Dobrý lekár, kompetentný. Príjem bol dobrý, ale diagnóza bola zlá.

    Dohodli ste si na našom webe stretnutie s lekárom? Zanechajte svoj názor, po overení ho zverejníme.

    Sergej Pozdnyakov, Moskva

    Miesta príjmu

    Nemocnica "Medsi" Otradnoe

    Adresa: Moskva, okres Krasnogorsk, poz. Otradnoe, diaľnica Pyatnitskoe 6 km, 1.

    Telefón: aktuálne telefónne číslo je uvedené na webe kliniky.

    Webová stránka: http://medsi.ru/

    Pracovná doba: Po-Pia 8 00 - 20 00; So, Ne 9:00 - 15 00.

    Typ kliniky: súkromné ​​lekárske strediská a kliniky.

    Spôsoby platby: hotovosť.

    Oficiálny názov: JSC "Skupina spoločností" Medsi ".

    Poskytovanie lekárskych služieb: dospelí pacienti.

    Najbližšie stanice metra: diaľnica Pyatnitskoe, Mitino.

    Zahrnuté v sieti kliník: "Medsi".

    Na kliniku dostávajú ordinácie: chirurg, urológ, andrológ, pediatr, onkológ, ultrazvuk, traumatológ, ortopéd, flebolog, vaskulárny chirurg, reflexológ, neurológ, gynekológ, mamológ, dermatológ, reumatológ, anestéziológ-resuscitátor, ORL, pôrodník, hrudný onkológ, gastroenterológ, fyzioterapeut, kardiochirurg, psychológ, proktológ, rádiológ, chemoterapeut, detský gynekológ, nefrolog, minimálne invazívny chirurg, detský psychiater, psychiater, fyzioterapeut, kardiológ, hematológ, psychoterapeut, hrudný chirurg.

    Klinické odhady:

    Krajská psychiatrická nemocnica 8. marca

    Adresa: Moskva, ul. 8. marca, budova 1.

    Telefón: aktuálne telefónne číslo je uvedené na webe kliniky.

    Webová stránka: http://ckpbmo.ru

    Typ kliniky: verejné nemocnice.

    Spôsoby platby: OMC.

    Poskytovanie lekárskych služieb: dospelí pacienti.

    Najbližšie stanice metra: Dynamo, letisko, Petrovský park.

    Nasledujúci odborníci prijímajú lekárske vyšetrenia: psychiater, psychoterapeut, narkológ, epileptológ, detský psychiater.

    Klinické odhady:

    Online rezervácia

    Momentálne si nemôžete dohodnúť stretnutie s týmto lekárom cez internet a zvoliť si čas návštevy online.

    Priemerná čakacia doba

    vzdelanie

    vzdelanie

    • 2003 Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva Evdokimova základné vzdelanie
    • 2005 Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva, rezidencia Evdokimova
    • 2008 Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva Evdokimova Postgraduálne štúdium
    • 2008 Ruská lekárska akadémia postgraduálneho vzdelávania (RMAPO) - pokročilý výcvik
    • 2013 Rekvalifikačné cykly Ruskej lekárskej akadémie postgraduálneho vzdelávania (RMAPO)
    • 2013 Ruská lekárska akadémia postgraduálneho vzdelávania (RMAPO) - pokročilý výcvik
    • 2014 Moskovská štátna univerzita medicíny a zubného lekárstva Evdokimova Pokročilý výcvik
    • 2015 Prvá moskovská štátna lekárska univerzita. Ne. Sechenov Pokročilý výcvik
    • 2018 Russian Medical Academy of Postgraduate Education (RMAPO) Advanced training
    • 2018 Vzdelávacie a informačné centrum „KOMPiYa“ Profesijný rozvoj

    Kurzy

    • 2004 Správna prax Ciinicai (ICH GCP) pre vyšetrovateľov
    • 2009 Duševné poruchy pri organických ochoreniach mozgu
    • 2010 XV. Zjazd ruských psychiatrov
    • 2010 Psychopatologická a depresívna klinika
    • 2010 Ruská škola mladých vedcov „Aktuálne otázky psychopatológie a kliník duševných chorôb“
    • Celo ruská vedecko-praktická konferencia 2011 „Prioritné smery ochrany zdravia detí v neurológii a psychiatrii“
    • Konferencia 2011 s medzinárodnou účasťou „Inovácie v epileptológii“
    • 2014 Diagnostika a liečba endogénnych psychóz
    • Medzinárodná vedecká a praktická konferencia 2014 „Autizmus - výber trasy“
    • 2014 Neuropsychiatrické poruchy u detí raného a mladšieho predškolského veku
    • 2015 Všeruská vedecká a praktická konferencia so stretnutím hlavných špecialistov konštituujúcich subjektov Ruskej federácie „Psychiatria a narkológia v súčasnej fáze vývoja zdravotnej starostlivosti“
    • 2015 Otázky znaleckej činnosti v oblasti povinného zdravotného poistenia
    • 2016 Vedecko-praktická konferencia „Duševné zdravie detí v krajine - budúce zdravie národa“, Jaroslavľ
    • 2016 Vedecko-praktická konferencia „Aktuálne problémy psychologickej, drogovej závislosti a psychiatrickej starostlivosti“, Nižný Novgorod
    • 2017 Vedecko-praktická konferencia „Bolesť hlavy - interdisciplinárny problém“, Nižný Novgorod
    • 2017 Vedecko-praktická konferencia „Moderné prístupy k liečbe duševných chorôb“, Moskva
    • 2018 Vedecko-praktická konferencia „Klinicko-biologické, psychologické a sociálne aspekty duševných porúch u detí a dospievajúcich“, Moskva
    • 2018 V Medziregionálne neurologické fórum, Ufa

    Kategória a stupeň

    Lekárovi bola pridelená kategória: najvyššia.

    Doktor najvyššej kategórie: vlastnosti
    Najvyššia kategória sa prideľuje lekárom, ktorí odpracovali najmenej desať rokov na certifikovanej pozícii. Je povinná účasť na špeciálne organizovanej komisii. Zároveň sa predkladá správa o práci vykonanej za posledné tri roky, vykonávajú sa testovania a rozhovory. Kategória je platná päť rokov od dátumu zadania objednávky, potom ju treba potvrdiť opätovnou certifikáciou. Ak sa kandidát nedostaví na opätovnú certifikáciu, kategória sa stratí. Doba platnosti kvalifikačnej kategórie sa však môže predĺžiť na naliehanie vedúceho lekára liečebného ústavu..